Jacob Hooy Wijnsteenbakpoeder
Wijnsteenbakpoeder
Ingrediënten
Maiszetmeel, zuurteregelaar: wijnsteen (24,7% monokaliumtartraat (E336)), rijsmiddel: natriumbicarbonaat (E500).
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
1004 kJ / 235 kcal |
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
0 gram
0 gram |
Koolhydraten
- waarvan suikers |
44 gram
0 gram |
Vezels |
1 gram |
Eiwitten |
0 gram |
Zout |
17,5 gram |
Gebruik
Uitstekend rijsmiddel voor deeg. Het geeft taart en cake meer volume en maakt het luchtiger.
Aanbevolen gebruik:
Meng 21g wijnsteenbakpoeder door 500g bloem en pas dit toe in een recept waarvoor zelfrijzend bakmeel moet worden gebruikt.
Bewaren
Afgesloten, droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren.
Fabrikant/distributeur
Jacob Hooy & Co BV
Rijksweg 119
1906 BG Limmen