Natuurlijk gefermenteerde sojasaus van biologische teelt - met 50% minder zout dan andere bestaande sojasauzen
Ingredienten
water, SOJABONEN*, zeezout 6,7%, alcohol*, zuurteregelaar: melkzuur, rijstazijn*, A. oryzae
*van biologische teelt (NL-BIO-01)
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
340 kJ / 81 kcal |
Vet |
0 g |
waarvan verzadigde vetzuren |
0 g |
waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren |
0 g |
waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren |
0 g |
Koolhydraten |
4.1 g |
waarvan suikers |
0 g |
Vezels |
0 g |
Proteïnen |
7.5 g |
Zout |
6.7 g |
Gebruik
Tamari gebruik je bij het koken en aan tafel om stoofpotjes, pastabouillon, soep, wokgroenten, slasausjes, marinades, wokgerechten… op smaak te brengen. Tamari doet het uitstekend bij rijstazijn, look, gember en mosterd.
Fabrikant/distributeur
Lima NV / Hain Europe
Eefverbondkaai 2425
9000 Gent
België