Terrasana Shoyu (Japan) bio |
|
Artikelnummer: Merk: GTIN: | T2 893143 TERRASANA 8713576271607 |
Stel een vraag over dit product Voeg product toe aan favorieten |
Terrasana Shoyu (Japan) bio Shoyu is een milde Japanse sojasaus, die gemaakt wordt van sojabonen, tarwe en koji (een unieke Japanse schimmel). Onze shoyu wordt op bijzonder traditionele wijze gebrouwen door Japanners die al generaties lang shoyu maken. Shoyu fermenteert minimaal 12 maanden, en dat proef je! Heerlijk door (miso)soepen, bij soba- en udonnoodles, roerbakgerechten, of als dipsaus bij sushi. Shoyu is een milde Japanse sojasaus. Wordt gemaakt van sojabonen, tarwe en koji (een unieke Japanse schimmel). Wordt volgens eeuwenoud recept bereid in Japan. Fermentatietijd: minimaal 12 maanden. Ingrediënten
Gebruik Bewaren Fabrikant/distributeur |
||||||||||||||||||