Terrasana Shoyu bio |
|
Artikelnummer: Merk: Verpakt per: GTIN: | T2 827211 TERRASANA 125 Milliliter 8713576271058 |
Stel een vraag over dit product Voeg product toe aan favorieten |
Shoyu is een milde Japanse sojasaus, die gemaakt wordt van sojabonen, tarwe en koji (een unieke Japanse schimmel). Onze shoyu wordt op bijzonder traditionele wijze gebrouwen door Japanners die al generaties lang shoyu maken. Shoyu fermenteert minimaal 12 maanden, en dat proef je! Heerlijk door (miso)soepen, bij soba- en udonnoodles, roerbakgerechten, of als dipsaus bij sushi. Shoyu is een milde Japanse sojasaus. Wordt gemaakt van sojabonen, tarwe en koji (een unieke Japanse schimmel). Wordt volgens eeuwenoud recept bereid in Japan. Fermentatietijd: minimaal 12 maanden. Ingredienten Voedingswaarde per 100g Gebruik Bewaar na openen in de koelkast tot de houdbaarheidsdatum. Fabrikant
|
||||