Primeal Risotto Provencal
Ingredienten
Witte arborio rijst*, tomaat*, ui* rijstmeel*, zeezout, extra vierge olijfolie*, rode paprika*, maiszetmeel*, Provencaalse kruiden*, knoflook*, peper*, Chili peper*.
*biologisch
Voedingswaarde per 100 gram
Energie |
1487 kJ / 351 kcla |
Vet |
2,5 gram |
- waarvan verzadigd |
0,5 gram |
Koolhydraten |
73,4 gram |
- waarvan suikers |
3,2 gram |
Vezels |
2,8 gram |
Eiwitten |
7,3 gram |
Zout |
1,8 gram |
Gebruik
Doe de inhoud van het zakje in een hoge pan met 850 ml warm water. Laat sudderen met gesloten deksel gedurende 20 minuten op gematigd vuur en roer regelmatig om totdat al het water is geabsorbeerd.
Klassiek recept: Laat 1 fijn gesneden ajuin in 2 eetlepels olie fruiten. Voeg de inhoud van het zakje eraan toe, vermeng doed en doe er een half glas witte wijn bij. Laat even "zweten" en voeg daarna 850 ml warm water toe en vervolg het kookproces.
Indien gewenstkunt u op het einde van het kookproces er nog Parmezaanse kaas aan toevoegen of voor een veganistische versie een beetje amandelpoeder.
Droog en afgesloten bewaren.
Fabrikant
Ekibio
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES