Dr Schar Pasta penne
Glutenvrije pasta. Speciaal bereid voor personen met een glutenintolerantie.
Ingrediënten
Maïsmeel, rijstmeel, emulgator: mono- en diglyceride van vetzuren.
Kan soja bevatten.
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
1513 kJ / 357 kcal |
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
1,9 gram
0,4 gram |
Koolhydraten
- waarvan suikers |
77 gram
0,5 gram |
Vezels |
1,2 gram |
Eiwitten |
7,3 gram |
Zout |
0 gram |
Gebruik
Bereidingswijze: 100 gram pasta per persoon.
Breng 1 liter water aan de kook, voeg daar wat zout aan toe. De pasta toevoegen en 11 minuten laten trekken, daarna afgieten en serveren.
Bewaren
Koel en droog bewaren.
Fabrikant/distributeur
Glutenvrijtotaal B.V.
Lijnbaan 8
2352 CK Leiderdorp