Terrasana Hatcho miso eko cup bio |
|
Artikelnummer: Merk: Verpakt per: GTIN: | T2 904496 TERRASANA 300 Gram 8713576000412 |
Stel een vraag over dit product Voeg product toe aan favorieten |
Hatcho miso is een glutenvrije, veelzijdige Japanse smaakmaker die wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen. Het is uniek en zeer krachtig van smaak dankzij het authentieke productie- en fermentatieproces van maar liefst 2 jaar. Door de krachtige umamismaak is hatcho miso een goed en biologisch alternatief voor het bouillonblokje. Daarnaast is het vooral geschikt als basis voor (miso)soepen, sauzen en marinades. Ook lekker op brood, in combinatie met pindakaas. Hatcho miso is de krachtigste van de vier misosoorten. Hatcho miso is een krachtige, glutenvrije Japanse smaakmaker, die op traditionele wijze wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen. Fermentatieperiode: 2 jaar. Ingredienten Voedingswaarde per 100g Gebruik Bewaar na openen in de koelkast tot de houdbaarheidsdatum. Distributeur |
||||