Schnitzer Ciabatta met olijven biologisch
Ingredienten
Water, 28% maiszetmeel*, rijstzuurdesem* (rijstmeel*, water), 6% olijven* (groene en zwarte olijven*), lijnzaadmeel*, zonnebloemolie*, rijstmeel*, 3% maismeel*, volozaadvezels*, erwteneiwitten*, dextrose*, gist*, zeezout, verdikkingsmiddel: guarpitmeel*, xanthaangom.
*van gecontroleerd biologische teelt
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
831 kJ / 198 kcal |
Vet |
4,6 gram |
- waarvan verzadigd |
0,5 gram |
Koolhydraten |
32 gram |
- waarvan suikers |
0,6 gram |
Vezels |
6,3 gram |
Eiwit |
3,9 gram |
Zout |
1,5 gram |
Gebruik
Het uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende ongeveer 10 minuten opbakken of halveren en 2 minuten toasten.
Op een droge plaats bewaren op kamertemperatuur.
Fabrikant
Schnitzer GmbH & Co. KG
Marlenerstrasse 9
77656 Offenburg
Duitsland