IdealDPDPayPalQ shopsMKB Ok
0



ZelfzorgartikelenVoedingReform & levensmiddelenBelegDrankenHoningKoekKoffie & TheeOverig reform & levensmVoeding

Opleidingen 

Winkelwagen 


Uw mandje is momenteel leeg.

Peak's Boekweitmeel glutenvrij
Bekijk grote afbeelding
Peak's Boekweitmeel glutenvrij


Peak's Boekweitmeel glutenvrij


Artikelnummer:
Merk:
Verpakt per:
GTIN:

T2 230004
PEAK'S
500 Gram
8717371166847
 Stel een vraag over dit product

 Voeg product toe aan favorieten






Vanaf 1 verpakking€ 4.32 excl.4.71 incl. 9% BTW
Vanaf 1 verpakking€ 4.32 excl.€ 4.71 incl. 9% BTW

Peak`s Boekweitmeel

Ingredienten
Boekweit 100%

Voedingswaarde per 100 gram      
energie 1482 kJ/350 kcal
vet 3,2 g
- waarvan verzadigd 0,7 g
- enkelvoudig onverzadigd 1,2 g
- meervoudig onverzadigd 1,2 g
koolhydraten 65,9 g
- waarvan suikers 1,2 g
voedingsvezel 3,0 g
eiwit 12,9 g 
zout <0,01 g

Gebruik
Recept voor boekweitkoek.
Verwarm de oven op 175 °C. Splits vier eieren in eidooier en eiwit. Klop in een vetvrije beslagkom de vier eiwitten met 150 g kristalsuiker stijf. Klop in een tweede beslagkom de vier eierdooiers met 150 g boter luchtig en meng er 150 g Peak's boekweitmeel, 5 g gemalen kaneel, 5 g gemalen nootmuskaat en 5 g kruidnagelpoeder door. Schep het eiwit-suikermengsel voorzichtig door het boekweitmengsel. Vul een ingevette springvorm met het beslag. Bestrooi de bovenkant van het beslag met 50 g Peak's Crunchy. Bak de koek in 45 minuten gaar en goudbruin in de oven op 175 °C. Laat de koek afkoelen. Snijd de koek in twee lagen. Bestrijk de onderste laag met jam en leg de bovenkant er weer op.

Op een koele, droge plaats bewaren.

Fabrikant
Peak's Free From
P.O. Box 50505
3007 JA Rotterdam
The Netherlands