Beltane Asciutta Siciliaanse spaghetti schotel mix bio
Kruidenmix voor de bereiding van 2 porties Pasta Asciutta
Ingrediënten
Kruidenmix 1 voor het aanbakken: zout, knoflook*, oregano*, koriander*, gember*, bonenkruid*, rozemarijn*, chilipeper*, kaneel*.
Kruidenmix 2 voor het stoven: rijstmeel*, ruwe rietsuiker*, zout, aardappelzetmeel*, ui*, paprika*, SELDERIJ*, peper*, basilicum*, prei*, lavas*, salie*, marjolein*, zonnebloemolie*, antiklontermiddel: siliciumdioxide.
Kan mosterd en soja bevatten.
*gecontroleerd biologisch
Voedingswaarden per 100 gram* |
|
Energie |
1120 kJ / 265 kcal |
Vetten |
2,2 gram |
- waarvan verzadigde vetzuren |
0,4 gram |
Koolhydraten |
51,9 gram |
- waarvan suikers |
25,0 gram |
Vezels |
8,0 gram |
Eiwitten |
5,2 gram |
Zout |
22,3 gram |
*per 100 gram kruidenmix |
|
Gebruik
1. Bereid de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking. Rasp de wortelen en zet het water klaar.
2. Doe 1-2 eetlepels plantaardige olie (b.v. olijfolie) samen met kruidenmix 1 (het kleine zakje) in een pan.
Plaats deze vervolgens op het vuur en verhit het mengsel.
Voeg het gehakt toe zodra u de kruiden begint te ruiken en braad het goed aan. Doe er de wortelen bij en braad ze even mee.
3. Voeg het water toe, meng kruidenmix 2 (het grote zakje) en de tomatenpuree erdoorheen, doe het deksel op de pan en stoof alles in 5 minuten gaar.
Roer af en toe om. Meng de saus door de pasta en dien het gerecht heet op.
Bewaren
Droog bewaren.
Fabrikant/distributeur
Beltane Naturkost GmbH
Adolf-Kolping-Straße 36
D-86381 Krumbach
Duitsland