IdealDPDPayPalQ shopsMKB Ok
0



Medische artikelenIn vitro diagnostiektest parametersCovid-19CRPdrugstestStrep-A/-Btroponinetumormarkersverschillende infectieszwangerschap

Opleidingen 

Winkelwagen 


Uw mandje is momenteel leeg.

Cleartest Campylobacter, voor kwalitatief bewijs Campylobacter
Bekijk grote afbeelding
Cleartest Campylobacter, voor kwalitatief bewijs Campylobacter


Cleartest Campylobacter, voor kwalitatief bewijs Campylobacter


Artikelnummer:
Merk:
Verpakt per:
GTIN:

C3 1510-5
CLEARTEST
5 Teste
4052919062743
 Stel een vraag over dit product

 Voeg product toe aan favorieten






Vanaf 1 verpakkingen€ 24.70 excl.29.89 incl. 21% BTW

Een snelle test voor de detectie van Campylobacter-antigeen in ontlastingmonsters van mensen

Deze test moet altijd worden uitgevoerd om absoluut zeker te zijn van het type infectie. Heel belangrijk voor de patiënt is advies over een goede keukenhygiëne en het omgaan met voedsel om infecties te voorkomen.

Infecties veroorzaakt door bacteriën van het geslacht Campylobacter zijn wereldwijd wijdverspreid. In Duitsland en andere Europese landen komen de ziekten vaker voor tijdens het warme seizoen. Vooral kinderen onder de 5 jaar en jongvolwassenen tussen de 20 en 29 jaar worden in Duitsland door de ziekte getroffen.

Met 60.000 - 70.000 gemelde gevallen per jaar (80 - 90 gevallen per 100.000 inwoners) is Campylobacter enteritis de meest voorkomende bacteriële aangifteplichtige ziekte in Duitsland. Een Campylobacter-infectie uit zich meestal met koorts, hoofdpijn en spierpijn, kort daarna gevolgd door hevige buikpijn en -krampen, misselijkheid en diarree. De diarree kan papperig, erg waterig of zelfs bloederig zijn. Een Campylobacter-ziekte duurt meestal tot een week. De bacterie is zeer besmettelijk. Zelfs een kleine hoeveelheid kiemen is al voldoende voor infectie. Niet iedereen wordt echter ziek. Besmetting vindt meestal plaats van persoon tot persoon via uitstrijkjes. Campylobacter-infecties bij mensen vinden voornamelijk plaats via voedsel, met name via kippenvlees als belangrijkste infectiebron. Campylobacter kan zich echter niet vermenigvuldigen in voedsel. Ze kunnen echter wel enige tijd in de omgeving overleven. Slechte keukenhygiëne kan ook leiden tot infectie, bijvoorbeeld via snijplanken of messen die niet voldoende zijn schoongemaakt na het bereiden van rauw vlees.

Evaluatie na 10 minuten

Bewaren bij 2 - 30 °C

Niet invriezen

[{oxmultilang ident="danger_fachpersonal_only"}]