IdealDPDPayPalQ shopsMKB Ok
0



ZelfzorgartikelenGezondheidHomeopathie & fytotherapieArtikel 4 enkelvoudigArtikel 6 complexAyurvedaFytotherapieKruidenSchusslerzouten

Opleidingen 

Winkelwagen 


Uw mandje is momenteel leeg.

Jacob Hooy Speculaaskruiden
Bekijk grote afbeelding
Jacob Hooy Speculaaskruiden


Jacob Hooy Speculaaskruiden


Artikelnummer:
Merk:
Verpakt per:
GTIN:

T2 609605
JACOB HOOY
250 Gram
8719265007687
 Stel een vraag over dit product

 Voeg product toe aan favorieten






Vanaf 1 verpakking€ 7.40 excl.8.07 incl. 9% BTW

Jacob Hooy speculaaskruiden

Samenstelling
Kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, piment, gember, korianderzaad, foelie, kardemom

Gebruik
Benodigheden voor speculaasjes of speculaasbrokken: 500g zelfrijzend bakmeel (of 500g bloem en 5 eetlepels bakpoeder), 325g boter, 225g bruine basterdsuiker, 30g gepelde of geschaafde amandelen, 20g speculaaskruiden, 1 theelepel zout, 1 ei. Meng het bakmeel (of bloem met bakpoeder), suiker, speculaaskruiden en het zout. Voeg daarna de boter toe en kneed het geheel tot een soepele deegbal ontstaat. Zet dit 1 uur in de koelkast. Voor speculaasjes: het deeg uitrollen op een beboterde speculaasplank en de figuurtjes vullen. overtollig deeg wegsnijden. Eventueel geschaafde amandelen erop drukken. De plank omdraaien op een beboterde bakplaat. Voor speculaasbrokken: het deeg uitrollen tot een deikte van 1cm en op een beboterde bakplaat leggen. Eventueel gepelde amandelen indrukken en op de bovenkant bestrijken met een losgeklopt ei. Plaats de bakplaat in een voorverwarmde oven, temperatuur 150-170 graden (gasoven stand 2 of 3). gedurende 20-25 minuten voor de speculaasjes en 45-50 minuten voor speculaasbrokken.

Fabrikant
Jacob Hooy & Co. BV
Rijksweg 119
1906 BG  Limmen