Ravioli tomaat & ricotta. Semi-verse pasta
Ingredienten
Pasta: griesmeel van hoogwaardige harde tarwe*, water, palmolie**. Vulling (40%): paneermeel* (tarwebloem*, gist*),ricotta* (melk), gedroogde tomaten*, aardappelvlokken*, palmolie**, zeezout, kruiden* (basilicum*, oregano*, peper*), ongerraffineerde rietsuiker*, emulgator: sojalecithine*. Totaal gehalte ricotta 8% en tomaat 4%.
*afkomstig van biologische landbouw.
**biologische palmolie afkomstig uit duurzame en milieuvriendelijke landbouw.
Allergeneninformatie
Bevat gluten, melk en soja.
Kan sporen bevatten van selderij.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie |
1266 kJ / 300kcal |
Vetten |
6,2 gram |
waarvan verzadigd |
2,2 gram |
Koolhydraten |
50 gram |
waarvan suikers |
3,4 gram |
Vezels |
5,2 gram |
Eiwitten |
8,6 gram |
Zout |
1,5 gram |
Gebruik
Breng 2.5 liter gezouten water aan de kook. Kook de pasta zonder het bakje op een laag vuurtje. Laat 12 min. koken voor "al dente" (beetgaar) en 15 min. voor gaar.
Donker, droog en bij gematigde temperatuur bewaren. In de koelkast bewaren en na opening snel verbruiken
Fabrikant
Ekibio
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES