Dr Schar Pizzabodems
Beleg deze gluten- en lactosevrije pizzabodems van Schär met jouw favoriete beleg en bak af in de oven. Heerlijk smullen! Bevat 2 bodems per verpakking.
Ingredienten
maïszetmeel, rijstmeel, zuurdesem 13% (rijstmeel, water), water, aardappelzetmeel, verdikkingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose; rijstzetmeel, maïsmeel, glucosesiroop, gist, dextrose, extra vierge olijfolie 1,6%, zonnebloemolie, plantaardig vezel (psyllium), gejodeerd zout (zout, kaliumjodide), ethylalcohol, SOJA-eiwit, rijsmiddelen: glucono-delta-lacton, natriumbicarbonaat; voedingszuur: wijnsteenzuur, citroenzuur.
Kan mosterd bevatten
Voedingswaarde per 100 gram |
|
|
|
Energie |
1231 / 291 kj/kcal |
vet |
3.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren |
0.5 g |
koolhydraten |
60 g |
waarvan suikers |
2.7 g |
voedingsvezels |
4.7 g |
proteïne |
3 g |
zout |
1.3 g |
Gebruik
Bereiding in slechts 8 minuten op 210°C;
ingrediënten zelf toevoegen op de pizzabodem
Koel en droog bewaren
Distributeur
Glutenvrijtotaal BV
Lijnbaan 8
2352 CK Leiderdorp
Nederland