Jacob Hooy Citroenzuur pot
Citroenzuur
Ingrediënten
Citroenzuur
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
1300 kJ / 300 kcal |
Vetten |
0 g |
waarvan verzadigde vetzuren |
0 g |
Koolhydraten |
0 g |
waarvan suikers |
0 g |
Vezels |
0 g |
Eiwitten |
0 g |
Zout |
0 g |
Gebruik
Citroenzuur lost makkelijk op in water en kan gebruikt worden om een zure smaak aan voedsel te geven. Je kunt het ook toevoegen aan jam en marmelade. Het wordt ook gebruikt kalkaanslag te voorkomen of te verwijderen, bijvoorbeeld bij huishoudelijke apparaten.
Gebruik de hoeveelheid zoals aangegeven in het recept. Voor het ontkalken van huishoudapparaten: 50 gram oplossen in 1 liter water.
Vermijd contact met de huid en de ogen. Handen wassen na contact met dit product.
Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten.
Bewaren
Koel, droog, afgesloten en buiten bereik van kinderen bewaren.
Fabrikant/distributeur
Jacob Hooy & Co. BV
Rijksweg 119
1906 BG Limmen