Terrasana Kombu |
|
Artikelnummer: Merk: Verpakt per: GTIN: | T2 827635 TERRASANA 50 Gram 8713576270174 |
Stel een vraag over dit product Voeg product toe aan favorieten |
Terrasana Kombu Door kombu met je gerecht mee te koken, kun je rijst en bonen extra smaak geven. Japanners gebruiken kombu op dezelfde manier als de meeste Europeanen een laurierblaadje gebruiken. Kombu komt van het noordelijke eiland Hokkaido, wat door het koude klimaat dé plek is voor het groeien van kombu. In kombu zit van nature veel jodium (232,7 mg per 100 g). Hoewel dit op zich een goede stof is, zit er voor sommige doelgroepen (zwangeren, mensen met een schildklieraandoening en kinderen) een bovengrens aan de dagelijkse hoeveelheid. Dit is de reden waarom je kombu niet opeet, maar meekookt. Ingredienten Voedingswaarde per 100 g Gebruik Bewaar na openen luchtdicht op een droge, donkere plek op kamertemperatuur (max 20 °C). Distributeur |
||||