Vitiv Kokosmeel
Het heeft een heerlijke geur en is goed te verwerken in smoothie en gebak (vervang bijv. 20% van het meel door kokosmeel, erg lekker!), toetjes en nog veel meer! Kokosmeel word gemaakt door het vruchtvlees in kokosnoten te drogen, en daarna word het tot bloem vermalen. Kokosmeel is bijvoorbeeld een goede vervanger voor amandelmeel.
Ingredienten
100% biologische kokosmeel
Kan noten, sesam en gluten bevatten
Land van herkomst Sri Lanka
Voedingswaarde per 100 gram:
|
Resultaat |
Eenheden |
Energie |
1313/313 |
kJ/kCal |
Eiwitten |
19.4 |
g |
Koolhydraten |
21.5 |
g |
Waarvan suikers |
15.5 |
g |
Voedingsvezels |
37.5 |
g |
Totaal vet |
16.7 |
g |
Waarvan verzadigd |
15.26 |
g |
Enkelvoudig onverzadigd |
0.85 |
g |
Meervoudig onverzadigd |
0.14 |
g |
Gebruik
Gebruik de aanbevolen hoeveelheid die aangegeven staat op het recept. Wil je kokosmeel gebruiken in plaats van andere meelsoorten, gebruik dan 1/3 kokosmeel en verdubbel de hoeveelheid vocht en/of eieren.
Droog en koel bewaren in een afgesloten verpakking (bijvoorbeeld een weckpot).
Fabrikant
ViTiV BV
Max Planckstraat 37
6716 BD Ede