Cereal Good biscuit
Glutenvrij en lactosevrij
Met vezels en calcium
Ingredienten
Glutenvrije volkoren havermeel 33,9%, Oliezuurrijke zonnebloemolie, maismeel 18,4%, Bruine rietsuiker, Inuline: cichoreivezels 9,1%, Quinoameel 6,5%, Calcium, Boekweitvezels, Emulgator: lecithinen, Geconcentreerd citroensap, Natuurlijke aroma's, Rijsmiddel: natriumcarbonaten
Kan melkeiwitten, eieren, soja, noten (amandelen, hazelnoten, walnoten), lupine en sesamzaad bevatten
Voedingswaarden per |
100g |
koekje 16,6g |
Energie |
1915 kJ /
458 kcal |
318 kJ /
76 kcal |
Vetten |
21 g |
3,5 g |
- waarvan verzadigde vetzuren |
2 g |
0,3 g |
Koolhydraten |
54 g |
9 g |
- waarvan suikers |
17 g |
2,8 g |
Vezels |
12 g |
2 g |
Eiwitten |
7,3 g |
1,2 g |
Zout |
0,2 g |
0 g |
Calcium |
290 mg
(36% RI*) |
48,1 g
(6% RI*) |
*RI = Referentie Inname |
|
|
Lekker bij de koffie of thee.
Droog, afgesloten en buiten zonlicht bewaren.
Fabrikant
Nutrition & Sante Benelux BV
Postbus 2175
4800 CD Breda