IdealDPDPayPalQ shopsMKB Ok
0



ZelfzorgartikelenGezondheidGezondheids productenBoeken & FoldersEtherische olien & aromatherapieKleding & OndergoedOverige gezondheidsproductenWaren

Opleidingen 

Winkelwagen 


Uw mandje is momenteel leeg.

Hanoju Cacao nibs bio
Bekijk grote afbeelding
Hanoju Cacao nibs bio


Hanoju Cacao nibs bio


Artikelnummer:
Merk:
Verpakt per:
GTIN:

T2 840603
HANOJU
500 Gram
8718164785047
 Stel een vraag over dit product

 Voeg product toe aan favorieten


Maximaal aantal beschikbaar: 0



Vanaf 1 verpakking€ 16.31 excl.17.78 incl. 9% BTW

HANOJU Biologische Cacao Nibs zijn stukken van natuurzuivere cacaobonen en zijn aldus de zuivel-en suikervrije chocoladedroom. HANOJU cacaonibs komen van biologisch geteelde cacaobonen. Na het oogsten worden de cacaobonen gedroogd in de zon, zodat de kenmerkende en karakteristieke cacao smaak zich optimaal kan ontwikkelen. Ze worden verder verwerkt tot fragmenten, de zogenaamde nibs. Deze cacaobonen bevatten geen melktoevoegingen en zijn vrij van toegevoegde suikers. De cacaobonen werden gefermenteerd en alleen zongedroogd en passen daarom in een raw food dieet

Ingrediënten
Bio cacao (thebroma cacao) nibs

Voedingswaarde per 100g:
Energie: 1943kJ/464kcal
Eiwitten: 14,3 g
Koolhydraten: 35,7 g
Vet 42.8 g
Voedingsvezels: 32,1 g

De biologische cacaobonen zijn vrij van dierlijke stoffen, suiker en gluten, en bevatten geen smaakstoffen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Lekker met biologische cranberry's of met muesli.

Fabrikant:
Hanoju BV
Roelvinkstraat 1
7101 GN Winterswijk

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

01-2016