Vitiv Cacao nibs
Rauwe gebroken cacao bonen passen in een goede levensstijl. Dit krachtige superfood is afkomstig uit Peru. Afkomstig uit de tropische klimaten in Zuid-Amerika, is de cacaoboom Theobroma heilig onder de Maya's en Azteken. Op zich zelf zijn de cacao bonen een goede "superfood" omdat zij een verscheidenheid van antioxidanten en andere voedingsstoffen bevorderen. Geproduceerd door biologische telers in Peru. Cacao bonen bevatten meer antioxidanten dan rode wijn en 3 keer zoveel dan groene thee. Cacao bonen belichamen een rijke bron van mineralen. Met de hand als peulen geoogst, worden de rauwe bonen geselecteerd voor de beste kwaliteit en gefermenteerd ter vermindering van hun eerste bitterheid. Het productieproces behoudt volledig de voedingswaarde van de cacao zonder enige additieven.
Ingredienten
100% biologische cacao nibs NL-BIO-01
Land van herkomst Peru
Kan sporen bevatten van noten, gluten en sesam.
Voedingswaarde per 100 gram:
|
Resultaat |
Eenheden |
Energie |
2499/604 |
kJ/kCal |
Eiwitten |
13 |
g |
Koolhydraten |
18.2 |
g |
Waarvan suikers |
1 |
g |
Voedingsvezels |
13.4 |
g |
Totaal vet |
50.3 |
g |
Waarvan verzadigd |
34.2 |
g |
Zout |
0.25 |
g |
Gebruik
Gebruik dagelijks een klein handje (5-10 gram) rauwe cacao nibs.
U kunt beter geen rauwe cacao eten indien u allergisch bent voor cafeïne, sesam of andere stoffen die in cacao voorkomen.
Bewaren op een afgesloten, koele en droge plek.
Fabrikant
ViTiV BV
Max Planckstraat 37
6716 BD Ede