Joannusmolen Breakfast glutenvrij & biologisch Teff ontbijt
Stevig ontbijten is goed voor je. Granen zijn een prima start van de dag. Maar
de meeste ontbijtproducten bevatten tarwe, waardoor deze niet geschikt zijn
voor een glutenvrij dieet. Daarom heeft Joannusmolen Breakfast Teff ontbijt bedacht, gemaakt van biologisch geteelde teff, maïs, rijst en boekweit. Zo leg je een natuurlijke basis voor een heerlijke dag zonder zorgen
Ingrediënten:
Teff vlokken* 40%, maïsgriesmeel* 30%, boekweitvlokken* 20%, rijstvlokken* 10%
Kan soja, lupine en melk bevatten
* = biologisch geteeld
Voedingswaarden per 100 gram:
Energie: 1040 KJ 248 Kcal
Vetten: 1,8 gram
– waarvan verzadigd vetzuren: 0,4 gram
Koolhydraten: 73 gram
– waarvan suikers: 2,7 gram
Eiwitten: 11 gram
Vezels 5,3 gram
Zout: 0,01 gram
Gebruik
Schep 5 - 6 eetlepels (of naar smaak) teff ontbijt in een kom of diep bord. Giet er 200 ml warme of koude melk bij. Voeg eventueel suiker, honing, kaneel en/of fruit toe. Goed doorroeren en klaar is jouw ontbijt !
Fabrikant
Joannusmolen BV
De Hork 42
5431 NS Cuijk