Joannusmolen Breakfast spelt haver
Ingredienten
VOLKOREN SPELTTARWEMEEL* 46%, VOLKOREN HAVER* 54% (meel, vlokken) (gluten)
Kan sporen bevatten van hazelnoot, amandel en pinda
*biologisch (NL-BIO-01)
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie / kJ |
1597 kJ / 381 kcal |
Vetten |
4,9 gram |
-Waarvan verzadigd |
0,9 gram |
Koolhydraten |
66,6 gram |
-Waarvan suikers |
1,5 gram |
Vezels |
9 gram |
Eiwitten |
13,1 gram |
Zout |
0,02 gram |
Koel en droog bewaren
Gebruik
Verwarm 200 ml melk in een pan tot het bijna kookt. Schep 4 eetlepels (of naar smaak) havermout Plus rood fruit erbij en blijf een minuut doorroeren op een laag vuur. Schenk de havermout plus rood fruit in een kom of diep bord. Voeg eventueel suiker, honing, kaneel of fruit toe.
Fabrikant
Joannusmolen BV
De Hork 42
5431 NS Cuijk