Beltane Bami & nasi goreng kruiden bio
Biologische mix voor bami - nasi goreng
Ingrediënten
Kruidenmix 1: knoflook*, zout, gember*, koriander*, galangal*, kaneel*, kurkuma*, chilipoeder*, laurier*, kruidnagel*.
Kruidenmix 2: maltodextrine*, zout, ui*, SOJAsaus* (SOJAbonen*, maltodextrine*, zout), wortel*, ruwe rietsuiker*, SELDERIJ*, prei*, lavas*, peper*, basilicum*, citroengras*, zonnebloemolie*, voedingszuur: citroenzuur, antiklontermiddel: siliciumdioxide, citroenolie*.
*gecontroleerd biologisch
Kan mosterd bevatten.
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
1123 kJ / 266 kcal |
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
2,9 gram
0,5 gram |
Koolhydraten
- waarvan suikers |
47,4 gram
40,3 gram |
Vezels |
9,7 gram |
Eiwitten |
7,0 gram |
Zout |
22,0 gram |
Gebruik
Bereidingswijze:
1. Kook de noedels of de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Snijd het vlees en de groente in reepje. Zet het water klaar.
2. Doe 2 eetlepels plantaardige olie samen met kruidenmix 1 (het kleine zakje) in een anti-aanbakpak.
Plaats deze vervolgens op het vuur en verhit het mengsel. Voeg het vlees toe zodra u de kruiden begint te ruiken en braad het aan.
Doe de groente erbij en laat alles verder doorbraden.
3. Voeg water toe, meng kruidenmix 2 (het grote zakje) erdoorheen, doe het deksel op de pan en stoof alles 6 minuten gaar. Roer af en toe om.
4. Voeg de noedels of de rijst toe en braad het op hoge temperatuur totdat het knapperig is.
Bewaren
Droog bewaren.
Fabrikant/distributeur
Beltane Naturkost GmbH
Adolf-Kolping-Straße 36
D-86381 Krumbach
Duitsland